referenties  

Waarom Move to Catch

  • Bij het vinden van de juiste kandidaat of de ideale werkkring zetten wij ons in voor de Perfect Catch tussen werkgever en werknemer. Wij investeren in een transparante en duurzame relatie opdat onze dienstverlening ook op lange termijn bijdraagt aan het succes van opdrachtgevers en kandidaten. Duidelijk, geen verrassingen, afspraak is afspraak.
  • Om de juiste kandidaat of de ideale werkkring te vinden [catch] moet iemand in beweging [move] komen. Dat kan de opdrachtgever zijn, de kandidaat, of beiden. Of wij. Move to Catch is de sturende en inspirerende schakel tussen die twee partijen. Proactief.  Zo zijn we samen op weg naar the perfect Catch.
  • Voor opdrachtgevers regelen wij het recruitmentproces van A tot Z en voor kandidaten vinden wij ontplooiingsmogelijkheden en nieuwe uitdagingen. We werken voor studenten die op de arbeidsmarkt starten tot en met executives en andere professionals met 1, 7 en 12 of meer jaren ervaring.
  • We zijn geworteld in de tuinbouw- en handelssector en staan open voor bedrijven in andere sectoren – het recruitmentproces is in wezen hetzelfde.
  • Werving en selectie zijn geen zaken om ‘er even bij te doen’. Door de opdracht bij ons onder te brengen, kunt u zich concentreren op uw core business.
  • Je oriënteren op jouw eerste of een volgende stap in je loopbaan is ook niet iets ‘om er even bij te doen’. Met het tijdig inschakelen van Move to Catch bij jouw loopbaan oriëntatie, loop je geen kansen mis en breng je kwaliteit aan in jouw oriëntatie(s).
  • Move to Catch heeft vier specialismen naar twee richtingen: voor zowel de geïnteresseerde werkgever als de zoekende kandidaat. Tezamen zijn dit de acht labels van Move to Catch.
  • Voor elk van deze acht labels hanteren wij een zorgvuldig gerichte benadering. Zie ook werkwijze.

    Effecten van onze dienstverlening: the perfect Catch tussen u en ons, tussen de opdrachtgever en de kandidaat, tussen doel en resultaat, tussen droom en baan, tussen ambitie en ontplooiing, kortom: the perfect Catch.