referenties  

Kassen bouwen, Greenhouse

Bedrijf:                Kassen bouwen, Greenhouse Projects

Regio:                   Vanuit Westland de wereld over

 

Heb jij technische affiniteit, iets met kassenbouw, een gezond stel hersens en een CAN DO mentaliteit? Heb je het graag druk, ben je goed in regelen, organiseren en coördineren van zaken? Dan is het voorbereiden van het bouwen van kassen iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een:

 

Project Engineer/Projectmanager Kassenbouw (aankomend)

  Project uitwerken, materiaal plannen, bestellingen doen transport regelen enzovoorts!

Afbeeldingsresultaat voor olsthoorn greenhouse

 

 

De functie:

Als werkvoorbereider/projectengineer neem je de projectmap van ’t verkochte project. Jij of je collega tekent. 
Je maakt de plannen voor de fundering, de poten, goten, het glas. Je rekent uit wat precies in hoeveel stuks nodig is.
Het  komt erop aan dat het allemaal klopt. Je collega’s die de boel op locatie monteren willen graag eenmaal bezig, in één keer door zonder oponthoud omdat zij op vergeten of verkeerd afgestuurde materialen zitten te wachten.

Daarnaast zal jij je bezighouden met de volgende taken:

  • De materialen die nieuw gemaakt moeten worden, werk/teken je apart uit;
  • Je onderhoud nauw contact met je collega verkoper/de klant, zodat wat jij uitwerkt, afstuurt en laat bouwen: matcht met de verwachtingen van de klant;
  • Je hebt nauw contact met je collega’s in het magazijn die ervoor zorgen dat zij de juiste dingen voor jouw project uit de duizenden artikelen uit het magazijn orderpicken en zo nodig aanpassen;

 

Heb jij technisch inzicht?
Je hebt misschien een technische opleiding doorlopen of in elk geval beschik je over een goed ontwikkeld technisch- en ruimtelijk inzicht. Binnen Greenhouse Projects zijn we op zoek naar kandidaten die gevoel hebben voor de kassenbouw, over materiaalkennis beschikken of er lol in hebben zich dat eigen te maken. Dat betekent dus: veel tijd, energie en aandacht steken in het in de vingers krijgen van wat we uitwerken, bouwen, wat we allemaal doen.

Jouw kracht is je focussen op de uitwerking van je project. En daarnaast ben je in staat om soepel en snel te schakelen van telefoontje naar telefoontje. Eenmaal bezig en ingewerkt lopen er verschillende projecten naast elkaar waarbij je soms een paar uur met je nieuwe project bezig kunt zijn en soms voortdurend geraadpleegd wordt om je collega bouwers of iemand anders toelichting te geven over een ander door jou uitgewerkt en afgestuurd project.

Verder:

  • Heb je de ambitie om veel en verschillende projecten met je collega’s te realiseren in binnen- en buitenland;
  • Ben je gericht op kwaliteit, in één keer goed en communiceer je adequaat;
  • Kun je goed overweg met diverse software, heb je al technische tekeningen gemaakt of leer je dat snel;

Commercieel en resultaatgericht denken spreekt je aan. Scherp zijn op specificaties, planningen, tijdig schakelen en de ‘mouwen opstropen’: zijn voor jou normale zaken.

Werken bij:
Met circa 30 collega’s realiseer je straks allerlei bijzondere projecten door de hele wereld heen én dichtbij huis.
Bouwen met een mix van nieuwe en gebruikte materialen: dát is het businessmodel van het bedrijf. Met vakkundige medewerkers worden in no time kassen verwijderd en nieuwe kassencomplexen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd.
Er heerst een no nonsens, een YES WE CAN mentaliteit. Geen dag is hetzelfde, elke week rond je de uitwerking van
1 of 2 projecten af én krijg je weer nieuwe projecten voor wéér een ander land op je bureau. De nieuwe generatie ondernemer eigenaren investeert in mensen, de organisatie, automatisering én in je werkplek!

 

Het aanbod:

  • Maandelijks meerdere projecten en qua opzet een grote variatie aan projecten die je uit kunt werken;
  • De uitdaging en variatie in projectwerkzaamheden én de ruimte om input te leveren, jouw stempel op werkwijzen, informatisering en automatisering in ’t bedrijf te drukken;
  • Een uitstekend salaris, goede overige arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om door te groeien.

Je hebt al kennis van kassenbouw of installaties of je bouwt die met jouw leergierigheid en de steun en hulp van je vakkundige en net als jij klantgerichte en gedreven collega’s snel op.

 

Interesse? Meer weten? Afspraak maken om kennis te maken en een rondje over het bedrijf en door het magazijn te lopen? Neem contact op met Job Kuyvenhoven: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of bel 06-52601456.

 

Neem een kijkje op de website en krijg alvast een voorproefje van de mooie en uitdagende projecten:


http://www.movetocatch.nl/index.php?p=425&b=3