referenties  

Berg Hortimotive, Technisch

Bedrijf:                Berg Hortimotive

Regio:                   vanuit Westland

 

Heb jij gevoel voor techniek en interne logistieke lijnen? Fungeer jij graag als spil tussen klanten/collega’s en de organisatie? Vind je het leuk projecten uit te werken, bijbehorende calculaties te maken en die om te zetten naar duidelijke en aantrekkelijke offertes? Dan is dit wat voor jou! Voor BergHortimotive zijn we op zoek naar een

 

Technisch Commercieel Medewerker (project engineer)

Aanvragen/Projecten uitwerken, coördineren, calculeren en opvolgen

 

 

De functie:

Aanvragen komen via jou binnen, je collega’s van de verkoop buitendienst nemen de situatie op bij de klant en informeren jou met de aanvullende informatie welke zij bij de intake/opname verzameld hebben. Jij werkt de projectvoorstellen nauwkeurig uit inclusief tekening en zet een en ander om in de juist passende offerte.

Je maakt je de producten en systemen van het bedrijf eigen. Je bent dan in staat voorstellen te ontwikkelen met alle bijbehorende technische specificaties daarin. Behandelen van de standaard productaanvragen doen je collega’s van de verkoop binnendienst. De ingewikkelder aanvragen neem jij voor je rekening. Tot en met de uitdagend complete projecten ‘from Picking to Packing’. Daarbij fungeer jij voor je collega’s in de buitendienst als spin in het web.

Daarnaast zal jij je bezighouden met de volgende taken:

  • Je stelt calculaties op en bewaakt de project- en financiële risico’s;
  • Je draagt zorg voor een adequate opvolging van alle aanvragen, volgt de processen;
  • Intern overleg je met je collega’s van de werkvoorbereiding, R&D, inkoop, de service coördinator, extern heb je contact met onze dealers en andere machinebouwers waarmee we samenwerken in projecten;

 

Ben jij communicatief en regel en coördineer je graag van alles?
Dan pas jij goed in het groeiende team van BergHortimotive. En als je qua opleiding of werkervaring in aanraking bent geweest met techniek of logistiek is het helemaal goed!

Jouw kracht is het om overzicht te bewaren en je bent een topper in prioriteren van werkzaamheden. Als sales engineer of te wel als coördinator en calculator voor de buitendienst houd je het hoofd koel wanneer de druk toeneemt. Je bent in staat pro actief en snel te schakelen. En met de drive die in je zit, zorg je ervoor dat het traject van aanvraag tot offerte snel en goed doorlopen wordt.

Verder:

  • Werk- en denk je op HBO niveau en heb je bij voorkeur een technische opleiding doorlopen;
  • Kun je goed overweg met geautomatiseerde systemen en heb je (enige) ervaring met technisch tekenen;
  • Werk je nauw samen met de projectmanager, zodra een project in uitvoering gaat draag jij je dossier over aan hem. Je snapt dat een soepele uitvoering volgens plan, begint bij de juiste uitwerking en calculatie die jij hebt samengesteld;

 

Werken bij BergHortimotive:
Bij BergHortimotive werken betrokken medewerkers met passie voor techniek en een drang naar voortdurende vernieuwing/verbetering. Het bedrijf levert oplossingen voor behoeften in mechanisatie en automatisering in de internationale tuinbouw sector. Met name in de vruchtgroente teelten in de kas, door de paden tussen het gewas, over het centrale pad tot in de bedrijfsruimten.
Wagens waarmee werkzaamheden worden uitgevoerd en product getransporteerd, worden geleverd met eenvoudiger techniek tot en met technologisch complexe toevoegingen inclusief automatische navigatie en vision  systemen. In de bedrijfsruimten zorgt BergHortimotive voor het ontstapelen van dozen vanaf de wagens, het automatisch voeden van de sorteermachines, systemen welke de handling van verpakken automatiseren tot en met verzendklaar geplaatst product.
 
BergHortimotive is een professionele organisatie met aandacht voor haar medewerkers. Opleidingen, trainingen en andere mogelijkheden worden geboden zodat je je kunt ontwikkelen en kunt groeien in je functie en de organisatie.

Het aanbod:

  • Een leuke baan met een heleboel net zo leuke, betrokken en gedreven collega’s als jij;
  • Een uitdagende spilfunctie op vlak van techniek, commercie in de internationale tuinbouw;
  • Een inwerkprogramma en de tijd je in de producten en de systemen te verdiepen. Zodat je stap voor stap je alles eigen kunt maken om de functie straks goed uit te kunnen oefenen;
  • Een prima salaris, telefoon van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 

Een kijkje nemen bij BergHortimotive? Bekijk alvast deze foto galerij:

http://www.movetocatch.nl/index.php?p=422&b=3

 

 

Interesse? Meer weten? Afspraak maken om een rondje door bedrijf en de fabriek te maken? Stuur je CV en motivatie en/of vragen naar jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of bel 06-52601456.

Kijk voor meer informatie en ons vacatureaanbod op: www.movetocatch.nl.