referenties  

Dijk van Dijk, Teamleider

 

Bedrijf:                Dijk van Dijk, Hortensia’s, pot- en plantenkwekerij

Regio:                  Westland

 

                                     Hydrangea Breeders Association

 


Heb jij het vermogen om een team aan te sturen en kritisch te kijken naar productieprocessen? Zie jij in één oogopslag waar een team in kan verbeteren om zodoende nog efficiënter en effectiever te werken? Dan is Dijk van Dijk op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een:
 

            Ondernemende Teamleider Productie

   Werkzaamheden efficiënt laten uitvoeren: veel plannen, regelen en organiseren. De functie:

Als ondernemend teamleider verwerk je samen met je team tussen de 100.000 tot 500.000 stekken/planten per week. Met drie collega teamleiders zorgen jullie er voortdurend voor dat de verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Je stelt de planning op, volgt de uitvoering van werkzaamheden, je controleert op kwaliteit, op snelheid, stuurt bij, stelt prioriteiten en zorgt voor adequate afstemming met je collega’s en de betrokken disciplines.

Daarnaast zal jij je bezighouden met de volgende taken:

 • Je brengt meer structuur aan, voegt logica toe op de werkprocessen en bereid zaken projectmatig voor;
 • Als teamleider coach je medewerkers, stimuleert hen tot beter, met hen verhoog je het niveau waarop jullie werken;
 • Je bouwt aan zelfsturende teams, jullie zetten steeds efficiëntere en kwalitatievere prestaties neer;
 • Op jouw beurt laat jij je inspireren en coachen door Ron Petterson, de productiemanager;

 

Heb jij de leidinggevende skills? 

Binnen Dijk van Dijk zijn we op zoek naar kandidaten met werk- en leidinggevende ervaring in de tuinbouw, teelt- en productiewerkzaamheden. Denk hierbij aan een potplanten-, planten- of groentekwekerij of binnen een logistieke organisatie.

 

Jouw kracht is het overzicht bewaren en je bent een topper in prioriteren van activiteiten en taken. Als teamleider hou jij het hoofd koel wanneer de druk op loopt, je bent in staat pro actief en snel te schakelen. Met jouw leergierige opstelling en de drive die in je zit, maak je alle planningen, werkprocessen, automatisering en andere nieuwe zaken je snel eigen.

Verder:

 • Werk en denk je op MBO+ of misschien zelfs op praktisch HBO niveau;
 • Je hebt de ambitie om fantastische prestaties met je medewerkers neer te zetten, te bouwen aan de organisatie;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent een gedreven persoonlijkheid en flexibel.


Als teamleider draai je jouw hand er niet voor om bij te springen, het goede voorbeeld te geven. Je bent leider en meespelend/werkend aanvoerder tegelijkertijd.

Werken bij Dijk van Dijk:

 Bij Dijk van Dijk zijn we specialist in de teelt, opkweek en veredeling van een heleboel Hortensia’s. Met 25 vaste medewerkers en 15-60 toegewijde flexibele medewerkers telen we verschillende (incl. eigen) soorten in diverse potmaten. Dit alles doen we op diverse locaties; handmatig, gemechaniseerd en geautomatiseerd.

 

We produceren en ontvangen stek, bewaren (koelen) dat en bewortelen voor onszelf en voor derden (klanten), een product waar we met z’n allen trots op zijn. Om te komen tot de prachtige producten zoals we die bij onze klanten bezorgen worden veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Dijk van Dijk biedt haar teelt-, productiemedewerkers en kader: uitdagend gevarieerd en mooi werk. 

Binnen het bedrijf wordt al jaren volop geïnvesteerd in: hulpmiddelen voor de productie, software, verdere mechanisatie van werkprocessen, nieuwe producten, marketing, omvang van de productie en in de organisatie, in mensen!

 

Nieuwsgierig naar de werkprocessen? Bekijk de fotogalerij: http://www.movetocatch.nl/index.php?p=385&b=3    
Teamleiders Guido en Perry zeggen over hun werk en Dijk van Dijk ’t volgende: 
‘Het bedrijf is volop bezig met moderniseren, betrekt ons medewerkers daarbij en geeft verantwoordelijkheid uit handen’. ‘Als we een goede week gedraaid hebben en dankzij de inzet van alle collega’s de klanten weer tevreden zijn: dát geeft een goed gevoel’. ‘Een groeiende organisatie, prettige sfeer waar je het beste uit jezelf kunt halen, je talenten volop kunt benutten en waardering krijgt voor wat je doet. Waarbij de passie en ’t enthousiasme van iedereen mij trots maakt’. Andere medewerkers zeggen: http://www.movetocatch.nl/index.php?p=375&b=3

Het aanbod:

 • Een uitdagende en belangrijke spilfunctie in een mooie groeiende onderneming;
 • De gelegenheid je als leider in een productie omgeving verder te ontwikkelen;
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen: te groeien in je functie, middels opleidingen, trainingen (momenteel worden Lean Six Sigma sessies doorlopen) en te zijner tijd ook verder in ’t bedrijf;
 • Een werkweek/contract van 42 uur en daarvoor een uitstekend salaris;
 • Uitbetaling overuren en/of tijd voor tijd en 25 vakantiedagen;


Interesse of meer weten?

Help jij Dijk van Dijk gestructureerd groeien? Solliciteer dan snel door je CV en motivatie te sturen naar jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of bel 06-52601456. Ook voor vragen of het maken van een afspraak voor ‘een rondje tuinen’ kun je hier terecht! Kijk voor verdere informatie over het bedrijf en de producten op:www.dijkvandijk.nl