referenties  

Olsthoorn GP, Werkvoorbereider

Bedrijf:               Olsthoorn Greenhouse Projects (Olsthoorn GP)

Regio:                vanuit Westland

 

                        

  

          (Aankomend) Werkvoorbereider/Engineer Kas

 


Als werkvoorbereider/engineer kas neem je de projectmap van ’t verkochte project. Je tekent de fundering, maakt de plannen voor de poten, goten, dek, het glas, rekent uit wat precies in hoeveel stuks nodig is. De unieke materialen (palen) werk je apart uit zodat de fabrikant precies weet wat hoe te maken. Je collega’s die de duizenden artikelen beheren die zich achter ’t kantoor in de loods bevinden, die zorgen dat de gebruikte materialen die inzetbaar zijn tijdig voor ’t project worden georderpicked en zo nodig aangepast. Materialen planning, regelen van transport, afstemmen met je collega’s verkoper/de klant: het komt er allemaal van op aan dat ’t klopt, aan verwachtingen voldoet en de projecten tijdig en efficiënt worden gerealiseerd.

 

Uitdagend aantrekkelijke functie omdat:

 • Je bij Olsthoorn GP jaarlijks een enorm aantal bijzondere, complexe, veelzijdige projecten realiseert;
 • Als het moeilijk, speciaal en uitdagend is: Olsthoorn GP, jij, als team: jullie kunnen het;
 • Olsthoorn GP is een A merk: klant-, service gericht, correct én betrouwbaar;
 • Jouw directe collega waar je nauw mee zult samenwerken, die weet ‘alles’ J van de werkzaamheden. Van achter ’t bureau en in de praktijk. Als jij de aankomende werkvoorbereider kandidaat bent, dan helpt dat!
 • Heel wat projecten op ‘rij afstand’, naast regelmatig telefonisch contact met de uitvoerders over hoe en wat, bezoek je in ’t kader van projectbegeleiding af en toe de door jou uitgewerkte projecten die in aanbouw zijn;

 

Wij vragen:

 • Een can do mentaliteit, dingen mogelijk maken en een oog voor slimmer en beter;
 • Een gezond stel hersens, HBO werk- en denkniveau, wellicht een technische HBO opleiding doorlopen;
 • Gerichtheid op kwaliteit, in één keer goed en adequate communicatie;
 • Tekeningen maken in Autocad (als je ’t nog niet beheerst leer je het vanaf start);

De glastuinbouw, internationale business: je hebt er ervaring mee of in interesse in én affiniteit met techniek. Commercieel en resultaatgericht denken vinden we belangrijk. Scherp zijn, alert op specificaties, planningen, de ‘mouwen opstropen’ en tijdig schakelen.

 

Wat doe je bijvoorbeeld nu:

Je bent werkzaam bij een andere Greenhouse Project partij, je wilt je door ontwikkelen, groeien en meer.
Misschien ben je WTB of Bouwkundig afgestudeerd, op zoek naar jouw start op de arbeidsmarkt of je werkt nu 1 of enkele jaren buiten de sector maar je bent met de glastuinbouw bekend en dit lijkt je goed te passen. Of op een andere manier sluiten jouw kennis, ervaring en competenties goed aan bij wat bij Olsthoorn GP nodig is.

 

Wij bieden:

 • Maandelijks meerdere projecten en qua opzet een grote variatie aan projecten die je uit kunt werken;
 • Projecten in Europa en (ver) daarbuiten;
 • De uitdaging en variatie in projectwerkzaamheden én de ruimte om input te leveren, jouw stempel op werkwijzen, informatisering en automatisering in de Olsthoorn GP organisatie te drukken;
 • Een hecht team vakkundige, klantgerichte en gedreven collega’s;
 • Een uitstekend salaris, goede overige arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om door te groeien;

 

Over Olsthoorn Greenhouse Projects:

In meer dan 45 jaar is Olsthoorn GP van beginnende lokale speler uitgegroeid tot een bedrijf wat wereldwijd acteert.

Slopen van kassen, opslaan van materialen en het bouwen van gewone of vaak speciale kasprojecten: dat zijn de kernactiviteiten van het bedrijf. Met de flinke groep vaste vakkundige eigen medewerkers worden in no time kassen verwijderd en nieuwe kassencomplexen met bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De bijna oneindige voorraad aan keurig gerangschikte materialen is van grote waarde bij de realisatie van projecten. Vaak wordt een combinatie van nieuwe en gebruikte materialen ingezet. De nieuwe generatie ondernemer eigenaren is voortvarend bezig met het op maat bedienen van een toenemende groep klanten. Met een goed gevulde portefeuille en straks ook met jouw inzet, worden bedrijf en organisatie verder uitgebouwd.


Kijk op: www.olsthoorn.eu  
Duidelijke informatie over bedrijf, activiteiten, veel foto’s van projecten en een korte informatief goed in elkaar gezette bedrijfsfilm.


Interesse, meer weten? Neem contact op met Job Kuyvenhoven: 06-52601456 of jobkuyvenhoven@movetocatch.nl 
Discretie wordt gegarandeerd.