referenties  

Medewerkers over Agrozone

Roy Imming: Technisch Accountmanager bij Agrozone.
“Ik werkte tot een jaar geleden als calculator/werkvoorbereider in de installatietechniek. Voor m’n stap naar Agrozone heb ik het roer 180 graden omgegooid, ben als technisch accountmanager aan de slag gegaan. Eerst was dat wennen, ik moest het product leren kennen maar nu gaat het uitstekend. Ik werk vanuit huis, heb alle vrijheid, ik vlieg alle kanten op naar m’n klanten, prospects en dealers. 
Het gaat goed. Ik werk bij een bedrijf waar heel veel technische kennis aanwezig is en we hebben het beste product wat op de markt is. Heerlijk om op elk niveau in de agrarische markt actief te zijn. 
Er kunnen nog veel systemen in de huidige markt verkocht worden én er zijn nog talloze toepassingsmogelijkheden waar we straks mee aan de slag kunnen. Prima keuze, werken bij een bedrijf met verschillende afdelingen, korte lijnen, een hecht team, waar eerlijk en serieus gewerkt wordt en waar het nog gezellig is ook !”

 

 

Ben, één van de technisch adviseurs van één van de dealers waarmee Agrozone samenwerkt: 
De markt is graag, sowieso op ’t moment en al helemaal voor water zuiverende installaties. Er zijn steeds meer gewasgroepen waar de betere telers met de systemen van Agrozone aan de slag gaan. 
En er zijn nog heel veel nieuwe toepassingen in de glastuinbouw denkbaar. Ook leuk: qua installeren komt er wat meer voor kijken dan recht toe recht aan: dát vinden onze monteurs weer interessant. 
Op de foto’s zie je mij onderweg naar een klant in de rozen én een klant in de potplanten.