referenties  

Kennismaking
klik hier voor meer informatie over ons kennismakingspakket!
Maak hier de MovetoCatch Indicatietest
Job Kuyvenhoven
0174 - 75 21 30
06 52 60 14 56
Lennart Kuyvenhoven
0174 75 21 30
of bel 0174 - 75 21 30
Contact

Waarom MovetoCatch

  • Bij het vinden van de juiste kandidaat of de ideale werkkring zetten wij ons in voor de Best Catch tussen werkgever en werknemer. Wij investeren in een transparante en duurzame relatie opdat onze dienstverlening ook op lange termijn bijdraagt aan het succes van opdrachtgevers en kandidaten. Duidelijk, geen verrassingen, afspraak is afspraak.
  • Om de juiste kandidaat of de ideale werkkring te vinden [catch] moet iemand in beweging [move] komen. Dat kan de opdrachtgever zijn, de kandidaat, of beiden. Of wij. MovetoCatch is de sturende en inspirerende schakel tussen die twee partijen. Proactief.  Zo zijn we samen op weg naar the Best Catch.
  • Voor opdrachtgevers regelen wij het recruitmentproces van A tot Z en voor kandidaten vinden wij ontplooiingsmogelijkheden en nieuwe uitdagingen. We werken voor studenten die op de arbeidsmarkt starten tot en met executives en andere professionals met 1, 7 en 12 of meer jaren ervaring.
  • We zijn geworteld in de tuinbouw- en handelssector en staan open voor bedrijven in andere sectoren – het recruitmentproces is in wezen hetzelfde.
  • Werving, searching en selectie zijn geen zaken om ‘er even bij te doen’. Door de opdracht bij ons onder te brengen, kunt u zich concentreren op uw core business.
  • Je oriënteren op jouw eerste of een volgende stap in je loopbaan is ook niet iets ‘om er even bij te doen’. Met het tijdig inschakelen van MovetoCatch bij jouw loopbaan oriëntatie, loop je geen kansen mis en breng je kwaliteit aan in jouw oriëntatie(s).
  • MovetoCatch heeft vier specialismen naar twee richtingen: voor zowel de geïnteresseerde werkgever als de zoekende kandidaat. Tezamen zijn dit de acht labels van MovetoCatch.
  • Voor elk van deze acht labels hanteren wij een zorgvuldig gerichte benadering. Zie ook werkwijze.

    Effecten van onze dienstverlening: the Best Catch tussen u en ons, tussen de opdrachtgever en de kandidaat, tussen doel en resultaat, tussen droom en baan, tussen ambitie en ontplooiing, kortom: the Best Catch.