referenties  

Bunnik Vriesea's

Door een gedreven en vakkundig team wordt op onze kwekerij duurzaam geproduceerd. Een team en proces waar we bijzonder trots op zijn. Bunnik Vriesea's is een bedrijf waarbij de mensen centraal staan. Er hangt een familiaire sfeer en er is genoeg ruimte voor zelfontplooiing.


 


Medewerkers over Bunnik Vriesea's

 

Gert, teler/productieleider:

"Er heerst in ons bedrijf een Familiaire sfeer. Voor de werknemer betekent dat korte lijnen, veel samen werken, laagdrempelige benadering, leuke uitjes en de vrijdagmiddagborrel. De mens staat bij ons centraal. Bij drukte stropen we met z’n allen de mouwen op."

 

Robin Koesveld, Verkoop:

"Binnen het bedrijf hebben we verschillende teams. Samenwerken binnen het team maar ook onderling met de verschillende teams is belangrijk.  Er heerst een goede sfeer in de teams. Iedereen probeert elkaar te motiveren en ook tijd te nemen om feedback te geven op de werkzaamheden. Op die manier is er voor iedereen ruimte voor zelfontplooiing."

 

Ron Tas, Teammanager:

"Je krijgt energie door teamwork en voldoening door het eindproduct wat aan het einde van de dag klaar staat voor de klant. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen en er heerst een open structuur bij de leiding."

 

Bas den Boer, werkt met de nieuwe wijder zet machine:

"Bij Bunnik Vriesea’s heb ik prettige en gezellige collega's. Elke dag is anders. Er vindt continue ontwikkeling plaats in het bedrijf.  Met de leiding van het bedrijf  kan ik lezen en schrijven. Deze korte lijnen vind ik fijn."Meer info:
Teelt Advies
Teelt Advies

Gepassioneerd Teler
Nieuw

Bedrijf:                Bunnik Vriesea’s

Regio:                   De Kwakel

 

Als teler aan de slag met een uitgebreid assortiment planten in verschillende vormen en kleuren? De meest moderne teelt- en meetinstrumenten gebruiken om ’t steeds beter te doen? Bij een professioneel en warm familiebedrijf wat voortdurend op alle fronten vernieuwend bezig is? Aan de Achterweg is het bedrijf uitgebreid naar 5 hectare.
High tech uitbreiding. Voor Gert, de teler op die locatie, zoeken we een fijne collega, we zoeken een:


                   Gepassioneerd Teler


     Alert, doortastend, juiste bemesting, ’t nieuwe telen in een topbedrijf.

De functie:

Je verzorgt een optimale teelt en komt tot een marktgerichte efficiënte productie van het uitgebreide assortiment Bromelia’s. Je maakt er kwalitatief hoogwaardige planten van. Je stelt de teelt- en klimaatinstellingen in en inventariseert de water- en voedingsbehoefte. Je volgt en controleert de groei, het klimaat en stuurt waar nodig bij. Je verzamelt en analyseert data en plant en voert de bloeibehandeling uit.

 

Daarnaast zal jij je bezighouden met de volgende taken:

  • Je initieert en voert teeltonderzoeken en testen uit;
  • Je begeleidt/coördineert allerlei activiteiten op vlak van teelt en (energie)techniek;
  • En op vlak van gewasbescherming maak je er werk van zoveel mogelijk biologisch te gaan.

 

Heb jij groene vingers en passie voor het vak?
Hoe je het doet doe je het. Als jij weet hoe tot de meest efficiënte en kwalitatieve teeltprestaties te komen? Ga je gang. En als je specifieke teelten kent maar nog niet eerder Bromelia’s hebt geteeld: we hebben een hoop kennis en ervaring in huis. Samen kom je er met Gert en de andere collega telers (andere locatie) wel uit! Ruime ervaring of jong talent? Beiden kan voor ons, we maken graag kennis. Als jij de drive hebt om op vlak van teelt en alles wat daarbij komt kijken het goed en steeds beter te doen: JOIN in 2019 OUR TEAM !

 

Verder:

  • Heb je goede kennis van bemesting en ben je erop gericht biologisch te gaan;
  • Heb je kennis van allerlei techniek, teelttechniek en installaties. Of je hebt er affiniteit mee;
  • Ben je erop gericht samen te werken, kennis te delen, het met elkaar steeds beter doen.

 

Werken bij Bunnik Vriesea’s:
Je nieuwe werkgever is een ondernemend en ambitieus bedrijf met een heldere visie. De lijnen zijn kort, de cultuur informeel, doelgericht en opbouwend. Het bedrijf investeert in marketing, verkoop, mechanisatie, automatisering, medewerkers, veredeling én in de modernste en meeste complete teelttechniek. De combinatie van gedegen en vernieuwingsgericht ondernemerschap maakt dit bedrijf tot één van de leiders in haar markt. Of het nu om het bedienen van klanten, om jou als talentvol en gewaardeerd medewerker, om productvernieuwing of om de teelt gaat. Op alle punten willen we het goed en steeds nog weer wat beter doen.

Foto’s filmpje en ‘quotes’ bekijken:
Klik onderstaande link aan, dan krijg je een indruk van de werkplek, aanstaande collega’s en producten. https://www.movetocatch.nl/index.php?b=10&bedrijf_id=55

 

Het aanbod:

  • Een prettig uitdagende teeltfunctie in een positieve, plezierige en informele werkomgeving;
  • Het telen van prachtige planten bij een groeiend familiebedrijf met een duidelijke visie en ambitie;
  • Volop ruimte te groeien en je verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak;
  • Prima salaris, pensioenregeling, vrije dagen, gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke teamactiviteiten;


Interesse? Kop koffie drinken en een rondje tuinen? Bel app of mail: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl 06-52601456

Kijk voor meer informatie en ons vacatureaanbod op: www.movetocatch.nl.