referenties  

Maak hier de MovetoCatch Indicatietest
Job Kuyvenhoven
06 52 60 14 56
Lennart Kuyvenhoven
0174 75 21 30
Yentl de Bruin
0174 75 21 30
Lydia Deurwaarder
of bel 0174 - 75 21 30
Beter passend?
Altijd op de hoogte zijn!
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures en nieuwtjes? Volg ons op LinkedIn of word lid van een van onze discussiegroepen.

Visie - Missie - Ambitie

Visie

  • Hoe beter het klikt tussen werknemer, bedrijf en werkgever, des te beter het resultaat voor alle betrokkenen. De juiste mensen zijn bepalend voor het succes van bedrijven, de reputatie en positie.
  • Wij houden van de tuinbouwsector en haar vertakkingen naar andere bedrijven en ketens in binnen- en buitenland.
  • Daarom zien wij onze dienstverlening aan opdrachtgevers in het licht van hun doelen op korte en lange termijn, positie, bedrijfsprocessen en afzetmarkten. Onze dienstverlening aan kandidaten richt zich op: hun ambities, competenties en perspectief.

 

Missie

  • Wij willen opdrachtgevers en kandidaten uitstekend van dienst zijn bij het vinden van de juiste werknemer respectievelijk de juiste werkkring.
  • Daartoe hernieuwen wij dagelijks onze kennis over bedrijven, organisaties en ontwikkelingen in de sector. We delen relevante kennis, adviseren gericht, selecteren de juiste kandidaten / vacatures, organiseren de kennismaking en monitoren daarna het vervolg voor een eventuele bijsturing. Kandidaten kunnen gebruik maken van onze mogelijkheden tot coaching en aanvullende educatie.

 

Ambitie

  • Move to Catch wil kandidaten en opdrachtgevers duurzaam blij maken. Daarvoor hoeven wij niet de grootste te worden. Waar wij aan werken is dat wij vanuit het werkveld spontaan horen dat men ons als de beste beschouwt.