referenties  

Green Agro, Foto Galerij

Waarom werken bij Green Agro?

 

Hier onder een korte impressie van GreenAgro en de projecten die zij realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casper Beck:
“Bij Green Agro krijg je veel vertrouwen. Je bent hier wie je bent en je bent in jouw vakgebied dé specialist. Als je denkt dat je ’t beter zo kunt doen, dan doe je ’t zo. En als je een idee hebt hoe je je eigen werk slimmer in kunt richten of hoe we met elkaar bepaalde werkzaamheden kunnen vergemakkelijken: ga je gang, pak het op. Je hebt hier eigenlijk je eigen winkel. Je wordt hier gezien en gewaardeerd”. 

Peter Buitelaar: 
“In elektrotechniek (momenteel ook watertechniek) ben ik verantwoordelijk voor de installaties die we van A tot en met Z realiseren. En dat bevalt mij goed. Ik kan hier veel vanaf kantoor regelen. En als het nodig is vlieg ik in een paar dagen heen en weer. En dan klopt het weer. 
We maken verschillende projecten: van technisch complexe tot grote projecten. Het is bijzonder om met een klein team een bedrijf te vormen wat relatief jong is en dan al zoveel doet”.

 

Jos Tas (per november van start bij Green Agro als Project Engineer Watertechniek)

"Ik heb veel zin om Team Green Agro te gaan versterken. Ik ben er enthousiast over en kan niet wachten om te beginnen. Het kleine team, iedereen die in zijn discipline 'alles' doet: dat spreekt mij aan.

De mensen met wie ik ga werken komen op mij over als heel leuke, sympathieke lui. Er wordt lekker door gewerkt, er kan gelachen worden en omgekeerd kan er ook best wat. Het voelt flexibel met de nodige eigen verantwoordelijkheid, ruimte en waardering voor wat je doet. En dat projecten in het buitenland worden gerealiseerd, daaronder ook hele grote, dat past mij wel".


Sergey Berdnikov: 
“We zijn een klein bedrijf maar we doen al grote dingen en daar verdienen we geld mee. Het zijn de mensen in het team die het hier doen. Díe hebben er verstand van dus die hebben de ruimte en de vrijheid om te doen wat zij vinden dat nodig is. Voordeel van een kleine organisatie is dat we makkelijk en snel schakelen. En dat we het ook helemaal anders kunnen doen als we denken dat dat nodig is. Om voor een concurrerende prijs aan te kunnen bieden besteden we regelmatig de productie van materialen in diverse landen uit. Om er zeker van te zijn dat we producten krijgen die vergelijkbaar zijn, voldoen aan de specificaties, controleren we de diverse leveranciers intensief. Ook daarvoor zitten de specialisten wel eens in het vliegtuig. Het komt voor dat we dezelfde goede kwaliteit producten en systemen sneller kunnen leveren tegen een lagere prijs. 

Als je onderdeel wilt zijn van een team wat goed samenwerkt. Deel wilt zijn van een club waar hard gewerkt en gelachen wordt. En waar we met elkaar technisch uitdagende maar ook minder complexe grote projecten realiseren: kom mee doen!”