referenties  

Maak hier de MovetoCatch Indicatietest
Job Kuyvenhoven
06 52 60 14 56
Lennart Kuyvenhoven
0174 75 21 30
Yentl de Bruin
0174 75 21 30
Lydia Deurwaarder
of bel 0174 - 75 21 30
Beter passend?
Altijd op de hoogte zijn!
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures en nieuwtjes? Volg ons op LinkedIn of word lid van een van onze discussiegroepen.

Olsthoorn GP, Medewerkers over

 

 

  

 

Wat Medewerkers zeggen over Olsthoorn:

Sven: 
“Olsthoorn staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het geeft je voldoening als je in een gebied rond rijdt en je ziet daar en daar én daar een project wat Olsthoorn, wat wij hebben gerealiseerd. 
Het leuke aan m’n werk is het uitzoeken van zaken, het denken in oplossingen, het uitvinden, het ontdekken van een net weer wat handigere manier. Helemaal super”. 

Geert: 
“Vroeger al, werkte je als onderaannemer graag voor Olsthoorn: er wordt meegedacht zodat je gemakkelijk en 
goed door kunt werken en als aannemer wordt je goed betaald. Niet de goedkoopste, maar er wordt dan ook wel heel goed werk geleverd! 
Vandaag de dag in de hal, de werkplaats: daar is er van alles aan gedaan om ’t werk gemakkelijk te maken zodat wij oudjes met vakkennis lekker ons ding kunnen blijven doen: 4 mobiele kranen, heftrucks in diverse vormen, een goed ingerichte glassnij plaats, robot om aluminium te zagen, geautomatiseerd schoonmaken van roeden enzovoorts. 

Fedor: 
“Het is leuk om een project uit te werken, tekeningen te maken, het zo te maken dat ’t allemaal klopt. 
Stabiele club, geen rare dingen, gewoon goeie projecten draaien”. 

Sam: 
“Olsthoorn is flexibel, wij kunnen bijzondere projecten aan, als ’t maatwerk is: dan komen ze bij Olsthoorn. 
Ik vind ’t leuk als ik een project verkocht heb natuurlijk. En de week is goed verlopen als ’t allemaal lekker soepel gegaan is, geen of niet teveel dingen die stropen”.