referenties  

Technokas, Medewerkers over

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tim van den Boogaard, Projectleider.

 

Mijn beleving bij Technokas in een paar zinnen.

Gaaf om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten.

Leuk om als projectleider in direct contact te staan met de klant en daarop te kunnen anticiperen. Brede functie waardoor elke dag anders is en ’t werk dus gevarieerd.

Gemotiveerde en kundige collega’s en genoeg ruimte voor eigen inbreng.


Rafal Rzyski, Projectleider. 

Twee jaar geleden ben ik het team van Technokas gaan versterken.

Ik twijfelde of ik de geschikte persoon was maar ik heb de kans gepakt om hele mooie projecten samen met professionele collega’s uit te werken. Dat ik veel verantwoordelijkheid heb, vrijheid en autonomie in mijn werk en daarmee een mooi eindresultaat neerzet, geeft mij een trots gevoel. Met name het directe contact met klanten en toeleveranciers en de diversiteit van het werk is leuk.

Ik ben vanaf het begin tot het eind betrokken bij de projecten en het is een fantastisch moment als dan het project tot tevredenheid van de klant is afgerond. Ik ben gelukkig in mijn werk, dat straal ik uit en dat maakt je dan weer succesvoller. Ik ben tevreden en trots op mijn werk bij Technokas. 

Freek Batist, Projectingenieur.

 

De reden dat ik (zowat) elke dag weer met het plezier naar Technokas rij, is vooral het feit dat je onderdeel bent van een klein clubje wat samen de mooiste projecten maakt. Het zijn bijna allemaal uitdagende klussen die we met z'n allen tot een mooi einde willen brengen. Dat doel staat bij ons allemaal voorop. 
Het geeft mij een goed gevoel dat het hierbij niet alleen gaat om een goed resultaat voor Technokas, maar dat we in de eerste plaats een goed project voor de klant realiseren. Projecten doen we niet alleen voor de klant, maar samen met de klant zodat elk werk ook echt weer aanvoelt als een project wat we samen hebben gebouwd.  En wat ook erg prettig is, is dat door de veelzijdigheid van ons bedrijf je dit kan doen in de verschillende fases van het project. Vanaf de eerste ideeën tot de oplevering en ook daarna tijdens het gebruik komen we nog bij de klant over de vloer. Onderdeel zijn van dit bedrijf, waar ik mag werken met prettige collega's, met uitstekende opdrachtgevers die ons telkens weer uitdagen: dat maakt mij trots. Heerlijk om door de regio te rijden langs al die verschillende mooie projecten en te horen hoe tevreden onze klanten zijn.